Unelte pentru brokeri

/Unelte pentru brokeri
Unelte pentru brokeri 2019-02-01T13:35:29+00:00

Ce este Iwmp

iWMP este o unealta pentru toti Brokerii de deseuri, care conform legislatiei in vigoare trebuie sa pastreze o evidenta a transferurilor de deseuri facute si sa faca o raportare perioadica. Noi am dezvoltat o unealta web base, care poate fi accesata de pe orice terminal cu acces la internet, cu un ID si o parola, aplicatie in care sunt trecute toate detaliile generatorilor de deseuri, ale transportatorilor si ale societatilor de eliminare si/sau valorificare, si care permit sa se faca in mod automat toate documentele de transport si de raportare. Mai multe detalii despre aceasta platforma, modul cum functioneaza si care sunt costurile utilizarii ei, le gasiti in pagina web de prezentare, www.iwmp.ro Daca sunteti interesati sa incercati aceasta unealta, va rugam sa transmiteti un e-mail si va putem crea un cont DEMO pentru o perioada de max 30 de zile calendaristice. Daca doriti sa contactati echipa care a dezvoltat si adminitreaza aceasta plicatie, va rugam sa tranmsiteti un e-mail la office@iwmp.ro.

Pentru a facilita transportul deseurilor de la locul de generare la o Statie de transfer sau catre o societate autorizata pentru activitatea de reciclare/ tratare/ eliminare finala, sunt folosite mijloace de transport autorizate, cu toate detaliile prezentate in HG 1061/2008.
Partenerul nostru traditional pentru activitatea de transport este SC DTM Waste Recycling SRL care detine mijloace de transport autorizate.