Despre mine

/Despre mine
Despre mine 2017-09-19T09:10:19+00:00

Pregatirea mea profesionala a inceput in Universitatea tehnica “Gh Asachi”din Iasi in Facultatea TCM, pe care am absolvit-o in anul 2001. Apoi am continuat cu experienta practica in Centrul Tehnic European al producatorului japone z de rulmenti KOYO, localizat in Almere, un mic oras din apropierea Amsterdam-ului.
Activitatea in domeniul deseurilor am inceput-o in anul 2003, cind am fost angajat ca si Director Tehnic in SC Stericare Romania SRL, societate specializata in managementul si tratarea deseurilor medicale.
In anul 2005 am deschis impreuna cu sotia mea prima firma specializata in servicii de colectare si depozitare intermediara a deseurilor periculoase industriale. Aceasta societatea a inceput linga Bucuresti apoi s-a extins, deschizind un nou punct de lucru in judetul Bacau; In acelasi timp am largit domeniul de activitate, am adaugat managementul deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

In anul 2007 am vandut pachetul majoritar, 75% parti sociale, catre un mare operator in domeniul DEEE, societatea suedeza STENA TECHNOWORLD AB si s-a format SC STENA DTM SRL unde am ocupat functia de Managing Director; Societatea a continuat dezvoltarea deschizind un nou punct de lucru in judetul Cluj ajungand la peste 80 de angajati in toate cele 3 puncte de lucru din tara si inregistrind volume record de deseuri colectate si trimise spre tratare catre centre specializate din Europa. In anul 2010 am facut un exit complet din aceasta asociere.In vara anului 2009 am plecat din functia de Managind Director al SC Stena DTM SRL si am pus bazele unei noi societati SC Eastern Europe Logistics&Management SRL care a continuat activitatea de statie de transfer pentru deseurile periculoase industriale.

Pentru o perioada de 1 an am fost Director Adjunct Proiecte al societatii Vivani Salubritate SA si m-am ocupat de administrarea proiectelor mari ale societatii; Aceasta companie a fost lider de asociere in proiecte de decontaminare bataluri cu reziduri petroliere la doi dintre cei mai mari operator din acest domeniu din Romania; Aici am invatat toate detaliile specifice pentru activitati in domeniul site-urilor contaminate si tehnologii de curatare ale acestora. In paralel am pus bazele unei asociatii profesionale in acest domeniu AMDISC; Aceasta asociatie a fost creata de cei mai mari operatori din domeniul din tara noastra si are scopul de a dezvolta domeniul in Romania;

In anul 2012 am reactivat brandul cu care am inceput partea de business in domeniul managementului deseurilor periculoase SC DTM WASTE RECYCLING SRL; Aceasta societate a fost organizat ca o societate de brokeraj pentru deseuri, inregistrata in Registrul Brokerilor de deseuri din UK si din Romania.